Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dragoste și baschet – Love & Basketball (2000) Online Subtitrat


Regia: Gina Prince-Bythewood
Actori: Sanaa Lathan, Omar Epps, Glenndon Chatman
An: 2000
Gen: Drama, Romantice, Sport
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dragoste și baschet – Love & Basketball

Quincy McCall si Monica Wright au crescut in acelasi cartier si se cunosc de cand erau mici. Cu timpul, prietenia lor s-a transformat in dragoste si au o pasiune comuna: baschetul. Ei sunt foarte buni jucatori si fiecare evolueaza la echipa liceului. In timp ce Quincy si Monica se zbat pentru ca relatia lor sa poata continua, ei isi urmeaza cariera, fiecare in liga sa, si spera ca intr-o zi sa ajunga in liga profesionista.

Dragoste și baschet: Monica și Quincy au trăit una lângă alta de când erau copii, și îi pasă doar de două lucruri în viață – baschet și unul pe celălalt.

Sunt cu siguranta mai mult un fan de film decat un fan de baschet in Love & Basketball online subtitrat; asa ca m-am dus in asteptarea unei jock-uri cu o relatie tokenata aruncata pentru a justifica titlul. N-aș fi putut fi mai rău. Spre deosebire de “Got Game” (un alt film foarte bun), care se axează exclusiv pe aspectele negative ale sportivilor; hustlers, prostituate, droguri și moarte, L & B se concentrează pe lucrurile pozitive din viață, iar baschetul servește ca fundal.

Povestea Dragoste și baschet online subtitrat este foarte bine scrisă și funcționează pe mai multe niveluri; refuză să fie fixată ca o poveste de dragoste sau dramă, alegând în schimb o amestecare atentă a diferitelor elemente. Singura mea plângere – minore la asta – ar trebui să fie sfârșitul (și nu o să nu vă spun).