Dragoste renascuta – Bewafaa (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Dharmesh Darshan
Actori: Anil Kapoor, Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan
An: 2005
Gen: Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 4.6


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dragoste renascuta – Bewafaa (2005)

Viata fara griji a tinerei Anjali din Bewafaa online subtitrat, care este indragostita de Raja, un tanar muzician, se schimba radical dupa moartea surorii sale la nasterea celor doi copii. Din cauza acestei pierderi, familia sa traverseaza o criza: cine va avea grija de sotul ramas vaduv si de cei doi copii mici? Raspunsul familiei la aceasta intrebare este sacrificiul lui Anjali, care se casatoreste cu tatal copiilor. Din pacate, casnicia nu este nici pe departe o reusita. In timp ce Anjali se simte neglijata si face eforturi disperate pentru a se apropia de sotul ei, acesta se refugiaza in munca. Atunci cand Raja, acum un cantaret de succes, apare din nou in calea lui Anjali, care va fi deznodamantul?

Am mai vizionat filmul Dragoste renascuta online subtitrat de doua ori si cred ca avem ce invata atat noi cat si urmasii nostri fiind mesaje educative pentru tineret.Adevarata dragoste atunci cand simti ceva pentru partener. Pacat ca nu mai aveti filme indiene online “80;cum ar fi;;OMUL SI FIARA”;;LEGENDA DRAGOSTEI”;;DOMNISOARA NORI”etc;din care cei tineri ar avea mai multe de invatat decat din telenovelele facute peste noapte la apelul bocancilor!Despre FILMUL INDIAN si cultura HINDUSA am o parere foarte buna.

BRAVO LOR ca isi pot pastra traditiile si din 2007 inainte asa cum le-au last strabunii lor si nu le vand ca romanii unei FALSE UNIUNI EUROPENE.Vorba veche:;;BOII ARA SI CAII MANANCA”Asa va fi in U.E.bine tot pentru cei bogati si mai rau pentru tarani.Ce va face conducerea ROMANIEI siU.E. pentru OROPSITI?…alte taxe;alte biruri;preturi de U.E.si salarii;pensii de ROMANIA?