Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dragoste pe metru pătrat – Love Per Square Foot (2018) Online Subtitrat


Regia: Anand Tiwari
Actori: Vicky Kaushal, Angira Dhar, Alankrita Sahai
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Indiene, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dragoste pe metru pătrat – Love Per Square Foot (2018)

Individual, angajații la bancă Sanjay și Karina nu câștigă destul cât să cumpere o casă, astfel că se hotărăsc să se căsătorească de conveniență.

Platforma Netflix pregătește prima producție Bollywood, Dragoste pe metru pătrat online subtitrat, proiect coprodus de RSVP, care va fi difuzat în întreaga lume. „Love Per Square Foot”, debutul regizoral al lui Anand Tiwari, reprezintă primul film indian produs exclusiv pentru streaming și va avea premiera în prima jumătate a anului 2018, potrivit The Hollywood Reporter. Filmul este o comedie romantică ce are în centru un cuplu care se căsătorește pentru a cumpăra un apartament în Mumbai. Din distribuție fac parte Vicky Kaushal, debutanta Angira Dhar, Ratna Pathak, Supriya Pathak și Raghuvir Yadav.

Acesta Love Per Square Foot online subtitrat nu este primul proiect la care Netflix colaborează cu entități din India. Împreună cu Red Chillies Entertainment al superstarului Shah Rukh Khan, platforma va coproduce thrillerul „Bard of Blood”. Primul serial original indian, „Sacred Games”, se află în producție, regizat de Anurag Kashyap („Gangs of Wasseypur”) și Vikramaditya Motwane.