Dragoste cu scântei – Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995) Online Subtitrat


Regia: Aditya Chopra
Actori: Shah Rukh Khan, Kajol, Amrish Puri
An: 1995
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dragoste cu scântei – Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995)

În timp ce Raj este bogat, nu are nicio grijă și nu ține seama de constrângeri, Simran provine dintr-o familie care se conduce după vechile tradiții indiene. Cei doi se întâlnesc într-o excursie în Europa și ceea ce începe ca o joacă se transformă curând în iubire. Dar atunci când cei doi protagoniști își dau seama de asta, este deja prea târziu.

Simran din Dragoste cu scântei online subtitrat, este în drum spre India pentru a se căsători cu fiul unui prieten al tatălui său, cu care era logodită de mică. Raj o urmează, hotărât să nu renunțe la iubirea lor, dar va reuși el oare să convingă familia aceasta consevatoare?

Filme indiene online Dilwale Dulhania Le Jayenge online subtitrat ma făcut bucuros să fiu un occidental, așa că am putut experimenta ghirlanda în mod glorios, acest film aruncându-și sensibilitatea indiană în fața ta. Este unul dintre filmele cele mai pline, pline de bucurie pe care le-am văzut vreodată. În multe privințe, un film total occidental, este încă complet ne-occidental și absolut invigorant.