Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/dragoste-cu-scantei-dilwale-dulhania-le-jayenge-1995">
Share on Twitter

Dragoste cu scântei – Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995) Online Subtitrat


Regia: Aditya Chopra
Actori: Shah Rukh Khan, Kajol, Amrish Puri
An: 1995
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dragoste cu scântei – Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995)

În timp ce Raj este bogat, nu are nicio grijă și nu ține seama de constrângeri, Simran provine dintr-o familie care se conduce după vechile tradiții indiene. Cei doi se întâlnesc într-o excursie în Europa și ceea ce începe ca o joacă se transformă curând în iubire. Dar atunci când cei doi protagoniști din Dilwale Dulhania Le Jayenge, își dau seama de asta, este deja prea târziu. Simran este în drum spre India pentru a se căsători cu fiul unui prieten al tatălui său, cu care era logodită de mică. Raj o urmează, hotărât să nu renunțe la iubirea lor, dar va reuși el oare să convingă familia aceasta consevatoare?

După câteva apariţii apreciate în seriale de televiziune; Shahrukh din Dilwale Dulhania Le Jayenge, îşi face debutul pe marele ecran în Deewana. Se întâmpla în 1992; iar debutul nu a trecut deloc neobservat: deşi are un rol secundar; actorul primeşte trofeul Filmfare; Oscarul indian; pentru Cea mai bună descoperire a anului.

Aflat la începutul carierei şi încă necunoscut publicului larg; viitorul rege al Bollywood-ului acceptă un rol principal în Maya Memsaab; o producţie inspirată de romanul Madame Bovary al lui Flaubert. La premieră scandalul este în floare: în ciuda tradiţionalismului extrem din producţiile de la Bollywood; unde cele mai mari poveşti de dragoste se consumă fără ca protagoniştii să schimbe măcar un sărut; Khan apare aproape gol în câteva scene de sex; considerate prea explicite de către cenzorii indieni; care cer ca filmul să fie remontat.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995)
Nota film
51star1star1star1star1star