Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dragonheart A New Beginning (2000) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Inimă de dragon Un nou început
Regia: Doug Lefler
Actori: Christopher Masterson, Harry Van Gorkum, Rona Figueroa
An: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dragonheart A New Beginning

Când grăjdarul Geoff, un băiat orfan, îl găsește pe Drake, ultimul dragon în viață din lume. Iși dă seama că visul lui de a deveni un cavaler în armură strălucitoare poate deveni realitate. Împreună, Geoff și Drake, ajung eroi. Dar prinși în vâltoarea noii lor vieți, Geoff și Drake. Nu reușesc să vadă pericolul ce-i pândea și de abia aștepta să-i înhațe.

Cu un an înainte de moartea sa, Sir Bowen din Inimă de dragon Un nou început online subtitrat vizitează pestera-acasă de lung-mort prietenul lui Draco. Si acolo a descoperit un ou de dragon. El ia oul la o mănăstire unde prietenul său fratele Gilbert, un călugăr, trăiește. Calugarii de la manastire se angajează să ascundă dragonul departe, cu Friar Petru (Ioan Woodnutt) îl protejează și să-l predea timp de 20 de ani. Sarcina de a avea grija de dragon este trecut la un calugar tanar si creduli numit Mansel (Matei Hickey).

Un băiat stabil pe nume Geoff orfan (Christopher Masterson), care visează într-o zi a deveni un cavaler ca și Bowen, trăiește la mănăstire, făcând treburi casnice. El trucuri Mansel în muncă manuală și descoperă ascunse Drake, dragonul (voce Robby Benson). La început Geoff e frică. Dar își dă seama Drake e mai frică de el. Ele formează în curând o prietenie.

Între timp in Dragonheart A New Beginning online subtitrat, doi cetățeni chinezi (Henry O și Rona Figueroa), pare a fi un om bătrân fragil și fiul său, să intre în Împărăția și întreabă Friar Petru dacă știe ceva despre dragoni, deoarece există o profeție care să ateste că “inima unui dragon va omenirea doom atunci când două cozi de cometa blazes pe cerul nopții “.