Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Inimã de dragon 3 Blestemul vrãjitorului
Regia: Colin Teague
Actori: Ben Kingsley, Julian Morris, Tamzin Merchant
An: 2015
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse

În momentul în care un tânăr moşier pe nume Gareth porneşte în căutarea unei comete căzute. El crede că aceasta conţine foarte mult aur şi că va putea folosi acest aur pentru a-şi plăti cavalerii. Dar în loc să găsească acea cometă, Gareth îl descoperă pe dragonul Drago (voce Ben Kingsley).

Care a căzut pe Pământ şi este vânat acum de către o vrăjitoare malefică. După ce Drago din Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse online subtitratîi salvează viaţa lui Gareth, cei doi devin foarte legaţi unul de celălalt şi trebuie să lucreze împreună. Pentru a o învinge pe vrăjitoare şi a opri teroarea pe care o răspândeşte. Pe parcurs, Gareth află ceea ce înseamnă cu adevărat să fii un cavaler.

Deci, acum este de 15 ani mai târziu, și se pare că e timpul să-bang-ului o Dragonheart partea 3, dar este orice bun? Ei bine, cam, sorta, dacă sunteți într-o stare de spirit buna. Sincer este o dracu ‘de mult mai interesant decât partea 2, și în timp ce nici intriga, nici dialogul sunt susceptibile de a câștiga vreun premiu, e ceva de spus pentru o fantezie aventură cu buget redus, care este de fapt OK pentru copii și face un efort concertat spre calitate în fața unor mijloace foarte limitate.

În cazul în care rezultatul final arata un pic ca un episod de Hercules sau Xena din Inimă de dragon 3 film online subtitrat, e în regulă. O mulțime de oameni se bucura de filme despre cavaleri și vrăjitori și dragoni (oh), suficient pentru a ierta câțiva actori din lemn și câteva secvențe de acțiune sloppily-cut.