Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Inimã de dragon 3 Blestemul vrãjitorului
Regia: Colin Teague
Actori: Ben Kingsley, Julian Morris, Tamzin Merchant
An: 2015
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse

Cavalerul aspirant Gareth pleacă în căutarea unei comete căzute, despre care se zvonește ca ar conține aur, insa este șocat sa descopere in loc de aur… ouă de dragon. După ce dragonul Drago ii salvează viața lui Gareth, intre cei doi se leaga o prietenie stransa, și împreună lupta pentru a învinge un vrăjitor rău și a pune punct domniei sale. Pe drum, Gareth învață adevăratul sens de a fi un cavaler…

În momentul în care un tânăr moşier pe nume Gareth porneşte în căutarea unei comete căzute. El crede că aceasta conţine foarte mult aur şi că va putea folosi acest aur pentru a-şi plăti cavalerii. Dar în loc să găsească acea cometă, Gareth îl descoperă pe dragonul Drago (voce Ben Kingsley).

Care a căzut pe Pământ şi este vânat acum de către o vrăjitoare malefică. După ce Drago din Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse online subtitratîi salvează viaţa lui Gareth, cei doi devin foarte legaţi unul de celălalt şi trebuie să lucreze împreună. Pentru a o învinge pe vrăjitoare şi a opri teroarea pe care o răspândeşte. Pe parcurs, Gareth află ceea ce înseamnă cu adevărat să fii un cavaler.