Dragon Ball Z Resurrection F (2015) film online subtitrat

Regia: Tadayoshi Yamamuro
Scenariu: Akira Toriyama
Actori: Masako Nozawa, Ryô Horikawa, Hiromi Tsuru
Anul: 2015
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Dragon Ball Z Resurrection F noile caracteristici care au avut premiera mondială la 11 aprilie, la Teatrul egiptean de la Hollywood, reuneste prieteni-și vechi și noi un inamic-in vechi un amestec slam-bang de supra- slugfests Clasamentul și comedie de prost gust, care va încânta fanii din această proprietate de lungă durată.

Sorbet, un fost locotenent-al lui Frieza, foloseste magia Dragon Balls sa reinvie stăpânul său lung-mort. Dragonul omnipotent Shenron observă că fiul lui Vegeta, Valize, tocat corpul Frieza lui în atât de multe bucăți, nu prea punct de a exercita sufletul înapoi, dar el se conformează. Sorbet foloseste o noua “tehnologie de regenerare” pentru a restabili Frieza fizic. Dar când arc-personaj negativ află că Goku a fost capabil sa invinga Maijin Buu (la sfârșitul seriei de difuzare), Frieza trenuri pentru prima dată, creșterea nivelului lui de luptă pentru a-nemaiauzit de înălțimi. El aterizeaza pe Pamant, gata să se răzbuna pentru înfrângerea lui și chinurile ulterioare a suferit în iad Pământului.

Lui citație de prezență tulburătoare Krillin, Piccolo, Gohan și Tien Shinhan de Z Fighters, plus nestăpânit Bulma și Jaco, in Dragon Ball Z Resurrection F, creatorul Galactic polițist Dragon Ball Akira Toriyama introduse într-un manga recent. Dar Goku este nicăieri pentru a fi văzut. El și Vegeta sunt într-o altă dimensiune, de formare cu Beerus, feline Dumnezeul distrugere și servitorul său Whis din ultimii Battle caracteristică DBZ zeilor. Bulma reușește să sunați acasă Super Saiyans acolo unde e nevoie de, cu Beerus și Whis care le însoțesc pentru desert spectaculos a promis.
Dragonball Z

Dragon Ball Z Resurrection F pot scoate sute de soldați străin Frieza aduse de-a lungul; Beerus și Frieza atât observa că Gohan le-ar putea scoate singur dacă el a ales să. Dar numai Goku poate aborda Frieza. (La premiera, când a consolidat activitățile de la un nivel de putere fără precedent ca Super Saiyan Dumnezeu, noroc tare a apărut din partea publicului.) Dar el și Vegeta ceartă ca elevii de clasa a patra peste al cărui “turn” este de a slug personajul negativ, în timp ce notele Beerus sec că, dacă au lucrat impreuna, ei ar putea învinge cu ușurință să-l-chiar si in noua forma lui “de aur”.