Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/dr-no-1962">
Share on Twitter

Dr No (1962) Film Online Subtitrat


Regia: Terence Young
Actori: Sean Connery, Joseph Wiseman, Ursula Andress, Anthony Dawson, Lois Maxwell
Anul: 1962
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dr No

Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond, agentul cel mai cunoscut al Agentiei de Contraspionaj al Angliei, este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret. Ajuns pe acea insula, Bond o intalneste pe Honey, o fermecatoare blonda, care aduna scoici. Inainte ca Bond sa-si puna in actiune farmecul, cei doi sunt capturati de oamenii doctorului No.

Situatia nu e prea roza pentru eroul nostru. De la doctorul No in persoana, Bond afla ca scopul experimentului e de a pune mana pe rachetele de la Cape Carnaval pentru a le folosi in slujba raului. Bond reuseste sa scape si, ajuns in camera de control, el produce un adevarat haos, sabotand echipamentul electronic sofisticat. Bond trebuie sa actioneze contra cronometru pentru a o scapa pe Honey si pentru a fugi, inainte ca acea insula sa fie distrusa de explozie. Un film antrenant, din seria cu James Bond, in care rolul principal ii revine lui Sean Connery, o perfecta intruchipare a farmecului, curajului, imaginatiei de care da dovada acest agent britanic secret.

Primul film din seria James Bond este, dupa mine, foarte foarte bun. Sean Connery este cel mai bun Bond. Ursula Andress Bond girl de nota 10. Filmul fascinant insa are cam putina actiune iar bugetul nu a fost prea mare. Insa sunt ok cu asta si asa ar trebui sa fiti si voi 🙂