Dr House – House MD (2004) Serial Online Subtitrat


Regia: David Shore
Actori: Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard
An: 2004
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 8.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dr House – House MD SEZONUL 8 Online Subtitrat:


Sinopsis Dr House – House MD

Cine nu-l cunoaște pe dr. Gregory House, medic specializat în diagnosticări și în boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de păcate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior. Dar… e un medic strălucit! Acolo unde colegii lui nu găsesc soluții, ca un adevarat anchetator de poliție. Dr. House descoperă în corpul pacienților săi sursa răului. Filmul urmărește povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere și care. Dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienții lui.

Și pentru că se confruntă zilnic cu propria boală (provenită de la un accident din trecut) el poartă un baston tot timpul. Care îi subliniază și mai mult atitudinea brutală; deloc prietenoasă. Deși comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului. House este un diagnostician genial ale cărui gândire neconvențională. Si instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc. Un specialist în boli infecțioase; el se inițiază în provocarea de a rezolva. Si a pune cap la cap problemele pacienților pentru a le salva viețile.

Dr.House este probabil unul dintre putinele seriale la care am avut rabdarea sa ma uit…dar doamne a meritat fiecare minut petrecut in fata ecranului…un geniu neinteles;o persoana schioapa;un medic nemaivazut sau pur si simplu un ticalos sarcastic fara inima…astea sunt putinele intrebari care ti le pui dupa ce vezi un sezon…