Dovlatov (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Aleksey German
Actori: Milan Maric, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka, Artur Beschastny
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.1


Premiera in Romania 15.06.2018! Trailer!


Review Dovlatov (2018)

Dovlatov online subtitrat are șase zile în viața unui scriitor ironic, strălucit, care a văzut mult dincolo de limitele rigide ale Rusiei Sovietice din anii 70. Serghei a luptat să-și păstreze propriul talent și decență cu poetul și scriitorul Joseph Brodsky, în timp ce îl urmărea pe prietenii săi din industria muzicală, devenind zdrobiți de mașinile de stat ferate de fier.

Dovlatov online subtitrat (actorul sârb Milan Marić) însuși dezvăluie o parte a povestirii; începând cu 1 noiembrie 1971; când liberalitatea relativă a primilor ani Brejnev a fost înlocuită de o presiune ideologică din ce în ce mai dificilă. Scriitorii care refuzau să rămână în favoarea lucrătorilor din fabrică și gloriile lui Socialist; sau cei care au introdus note de ironie în reflectarea festivităților comuniste; au fost cenzurate sau șomere.

La fel ca mulți dintre colegii săi; el a fost redus să lovească articole pentru o revistă din fabrică; deoarece a refuzat să devină membru în Writers Guild și nu-și poate publica poeziile și povestirile. Este firesc ca șefii să-l facă să scrie ceva despre micul film pe care fabrica l-a comandat pentru a comemora aniversarea Revoluției; în care muncitorii îmbrăcați ca giganți literare lăudau realizările sovietice. Doar el nu o poate trata serios; iar superiorii lui nu sunt fericiti.