Doubt (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Tony Phelan, Joan Rater
Actori: Katherine Heigl, Kobi Libii, Lauren Blumenfeld
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Doubt SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

S01E11

S01E12

S01E13


Sinopsis Doubt

După eşecul serialului „State of Affairs”, actriţa americană Katherine Heigl a obţinut rolul principal în noul serial al canalului CBS intitulat „Doubt”, anunţă Variety, preluat luni de 20minutes.fr. După ce a întruchipat-o pe tânăra doctoriţă Izzie Steven în „Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl, 36 de ani, o va interpreta pe strălucita avocată Sadie Ellis, care se îndrăgosteşte de un client, amabilul şi altruistul chirurg pediatru Billy, acuzat de uciderea unei fete de 15 ani.

Iniţial, rolul Sadie Ellis îi fusese încredinţat actriţei KaDee Strickland din „Private Practice”, iar rolul principal masculin lui Teddy Sears, din serialul „Masters of sex”. În cele din urmă Katherine Heigl îl va avea ca partener pe Steven Pasquale („Rescue Me”, „The Good Wife”, „Bloodline”).

Nu s-a comunicat încă data la care va începe difuzarea serialului.

În timp ce îmi place exprimate, scrisul are nevoie de ceva de lucru. Prima jumătate a show-ului, dialogul a fost forțat; ei au încercat prea greu pentru a face să pară spiritual, parțial amuzant, parțial dramatic. A doua jumătate, dialogul încetinit unii, și îmbunătățite. De asemenea, știu că încearcă să dezvolte caractere, dar ele oferă doar fragmente și au nevoie pentru a pune un pic mai multe informații, dacă este pentru nici un alt motiv decât pentru a menține publicul interesat.

Personajele jucate de Dule Hill si Eliot Gould trebuie să fie extinse, în timp ce rolul Katherine Heigl ar putea folosi fie un dialog mai puțin, sau mai bine cu acțiune; este greu de a decide care. Rolurile minore ale asistenților sunt enervant, și confuz.