Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot (2018) Online Subtitrat


Regia: Gus Van Sant
Actori: Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black, Udo Kier
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 6.8


Premiera pe 13.07.2018!


Review Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot (2018)

Bazat pe o poveste reală, Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot spune povestea lui John Callahan, care a paralizat la 21 de ani, în urma unui accident auto, şi care a început să deseneze în scop terapeutic.

Jonah Hill, Rooney Mara și Joaquin Phoenix s-au reunit într-un film fantastic: “Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot”.
Vreau să-ți propun un film foarte mișto, bazat pe o poveste reală, unde se reunesc o groază de actori talentați – Jonah Hill, Jack Black, Rooney Mara și Joaquin Phoenix.

Regia îi aparține lui Gus Van Sant; iar “Don’t Worry; He Won’t Get Far On Foot” spune povestea celebrului caricaturist John Callahan; interpretat de Phoenix. Cu ocazia acestui proiect; Joaquin și Gus au ajuns să lucreze iar împreună; după ce ultima oară au făcut-o în urmă cu 23 de ani; în 1995; la filmul “To Die For”; producție care i-a oferit o rampă de lansare actorului.

Don’t Worry He Won’t Get Far on Foot urmărește viața lui Callahan după ce a rămas paralizat în urma unui accident de mașină pe care l-a avut la 21 de ani. El se folosește de desen ca o formă de terapie; iar rezultatul muncii sale stârnește multe controverse în orașul său natal din Portland; Oregon. În viața reală; ilustratorul a fost publicat în The New Yorker; Penthouse și Playboy.

Filmul poartă numele cărții lansate de Callahan în 1989 și va avea premiera în cadrul Sundance Film Festival; iar apoi va ajunge la Berlin Film Festival; în februarie 2018.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Don't Worry He Won't Get Far on Foot (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray