Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Domnișoare de onoare – Bridesmaids (2011) Online Subtitrat


Regia: Paul Feig
Actori: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne
An: 2011
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Domnișoare de onoare – Bridesmaids (2011)

În primăvara lui 2011, Universal Picture, împreună cu producătorul Judd Apatow (Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin) vă invită să vă distrați cu o nouă comedie: Bridesmaids.

Kristen Wiig este Annie, o domnișoară de onoare a cărei viață o ia razna din momentul în care, împreună cu o gașcă de domnișoare de onoare una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey și Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

Viața lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viață s-a logodit și se va căsători; îi e clar că ea trebuie să-i fie domnișioară de onoare. Deși falită atât în dragoste; cât și financiar; Annie nu ține cont de nimic și se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe; pe atât de extravagante.

Are doar o singură șansă să facă totul perfect; așa că e decisă să le arate și viitoarei mirese; dar și celorlalte domnișoare de onoare cât de departe se poate merge pentru cineva la care ții foarte mult.

Alături de producătorul Judd Apatow și de regizorul și producătorul executiv Paul Feig se află producătorii BARRY MENDEL (Funny People; The Sixth Sense) și CLAYTON TOWNSEND (Knocked Up; The 40-Year-Old Virgin); precum și scenaristele și coproducătoarele Kristen Wiig și ANNIE MUMOLO.