Dom Hemingway (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima, Drama
Producator(i): Richard Shepard
IMDB: 6.2
Regia: Richard Shepard
Actori: Richard E. Grant, Demian Bichir, Jude Law, Richard E. Grant, Mark Wingett, George Sweeney


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dom Hemingway

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-și toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway (Jude Law) e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-și lua ce i se cuvine… și încă ceva în plus!

Dom Hemingway pornește la drum împreună cu tovarășul său cel mai bun, Dickie (Richard E. Grant), îi face o vizită fostul său șef interlop, dl. Fontaine (Demian Bichir), care acum locuiește în sudul Franței, pentru a-și revendica recompensa. Dar, după ce trece printr-un accident de mașină și întâlnește o femeie fatală, Dom își dă seama că prioritatea lui este să reia legătura cu fiica lui, Evelyn (Emilia Clarke), pe care nu a mai văzut-o de prea mult timp. Însă Dom va face ce știe el mai bine: să dea peste cap viețile tuturor celor din jurul său…

Jude Law e debordant, excelează într-un rol despre care nu credeam că i se potrivește. Pare să savureze fiecare secundă petrecută în pielea personajului său, își exhibă cu multă dezinvoltură latura sa rebelă, de băiat rău, pe care am mai văzut-o până acum doar parțial în Repo Men.

În schimb, povestea filmului e subțire. E departe de filmele britanice de gen (Guy Ritchie, Danny Boyle). Dialogurile par să se apropie puțin… Dar nici ele nu se compară cu savoarea și prospețimea din Snatch, RocknRolla, Trainspotting, Lock, Stock and Two Smoking Barrels.