Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Doi barbati si jumatate – Two and a Half Men (2003) Serial Online Subtitrat


Regia: Lee Aronsohn, Chuck Lorre
Actori: Angus T. Jones, Charlie Sheen, Jon Cryer, Ashton Kutcher
An: 2003
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Two and a Half Men SEZONUL 12 Online Subtitrat:


S12E01

S12E02

S12E03

S12E04

S12E05

S12E06

S12E07

S12E08

S12E09

S12E10

S12E11

S12E12

S12E13

S12E14

S12E15-E16


Sinopsis Doi barbati si jumatate – Two and a Half Men

Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existențe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuiește într-o vila superbă în Malibu. Iar faptul că fiecare seară și-o petrece alături de o altă femeie îl ajută să evite instalarea monotoniei în existența sa. Însă Charlie nu apucă să savureze viața sa tihnită, pentru că fratele sau Alan (Jon Cryer) intră într-un bucluc. După doisprezece ani de casnicie, Judith, soția lui, vrea să divorteze.

Adevărata problemă intervine în momentul în care Alan și fiul său Jake in Two and a Half Men online subtitrat; în vârstă de zece ani; se mută împreună cu Charlie. Iar într-o casă în care locuiesc două persoane mature și un copil; dar de fapt nimeni nu este adult. Situația nu poate fi ținută sub control. Însă cei doi frați își dau seama curând că au un scop comun în viață – să realizeze un cămin în care micuțul Jake să trăiască fericit. Chiar dacă; în cazul lor; să conviețuiască înseamnă să se calce reciproc pe nervi în fiecare secundă…

Super serialul Doi barbati si jumatate online subtitrat; o capodopera a comediei ; fiecare episod te face sa razi pana la lacrimi ; Charlie Sheen e super in serial . Dupa concediere lui Sheen din serial : O sa cam strice toata povestea ; serialul va cadea putin in audiente. Deoarece parerea mea fara Charlie Sheen va fi o comedie buna dar nu ceva special si deosebit cum era pana acum. Charlie Sheen este (era) cel mai bine platit actor de televiziune din SUA.