Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Marcello din filmul Frizerul de câini – Dogman online subtitrat, este un mic frizer bland de caini, se implica intr-o relatie periculoasa cu Simone, un fost boxer violent care terorizeaza intregul cartier. Intr-un efort de a-si reafirma demnitatea, Marcello se va supune unui act de razbunare neasteptat.

Adaptat dintr-o stire care a lovit Italia in 1988, Dogman online subtitrat se concentreaza pe Simoncino (Edoardo Pesce), un fost boxer predispus la violenta si dependenta de cocaina, iesit proaspat afara din inchisoare, care chinuie un sat italian. Intre timp, Marcello (Marcello Fonte), un simplu om care-si iubeste fiica si care detine un salon de ingrijire pentru caini, se loveste de vraja lui Simoncino.

Prietenia” dintre iubitul cainelui Marcello si ticalosul Simoncino se invecineaza cu o relatie abuziva de familiaritate: Marcello il respecta ciudat pe Simoncino, in timp ce ex-pugilistul ii intimideaza si ii ameninta pe “prietenul” sau aproape zilnic. Marcello nu este insa singura victima sau furia lui Simoncino.


Regia: Matteo Garrone
Actori: Marcello Fonte, Edoardo Pesce, Nunzia Schiano
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.3


Dogman (2018) Online Subtitrat