Diverge (2016) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Regia: James Morrison
Actori: Ivan Sandomire, Jamie Jackson, Andrew Sensenig, Erin Cunningham, Chris Henry Coffey
An: 2016
Gen: Drama, SF, Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Diverge

Supraviețuitorului unui virus mortal i se oferă șansa de a-și recupera viața pierdută oprindu-l pe omul care răspunde de boală.

Acum un an, Diverge, prima caracteristică nativă a lui James Morrison, de la Little Rock, a câștigat premiul de top la US Progress, un program comun între Black Rabbit Film – o agenție de la Paris, interesată în special de marketingul filmelor americane independente pe piața europeană – – și Festivalul de Film de la Champs-Elysees, de asemenea la Paris.

Versiunea finală a filmului, un thriller SF, care a dat lovitura lui Blade Runner lui Ridley Scott și celor 12 maimuțe ale lui Terry Gilliam (și posibil pentru filmul lui Chris Marker din 1962, La Jetee, care a inspirat filmul lui Gilliam), va fi afișat de două ori în acest weekend ca parte din The Little Rock Picture Show, un festival de science fiction, fantezie și film de groază, care a fost sub auspiciile Festivalului de Film de la Little Rock și acum este aliniat cu River City Comic Expo.

Am urmărit Diverge așa cum am urmărit o mulțime de filme în aceste zile, printr-o legătură video pe calculatorul meu. Probabil că nu este modalitatea optimă de a aprecia acest film, care urmează după un supraviețuitor (Ivan Sandomire, al cărui cel mai mare rol de film până acum este Ang Lee Lee Taking Woodstock) al unui eveniment catastrofal la nivel mondial, în timp ce călătorește înapoi pentru a stabili lucrurile. Filmat în cea mai mare parte în și în jurul New York – cu unele scene uimitoare filmate pe Bonneville Salt Flats din Utah – Diverge este o piesă economică, neclutată de expunerea străină și prefăcută cu încredere.