Distorted (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Lauren Curran si sotul ei Russell din filmul Distorted online subtitrat, se muta in „The Pinnacle”, un complex de apartamente elegant si modern, cu toate facilitatile, inclusiv un sistem de securitate de ultima ora. Lauren este o artista care sufera de tulburare bipolara si care se recupereaza dupa o tragedie personala devastatoare: pierderea unui copil. Chinuita de amintiri si temeri deranjante pentru propria sa siguranta; Lauren este oarecum linistita de sistemele de securitate integrate.

Cu toate acestea, ea incepe sa suspecteze ca ansamblul rezidential are o parte intunecata, spre ingrijorarea lui Russell; care crede ca isi imagineaza lucruri. Lauren din Distorted online subtitrat studiaza compania care a construit „The Pinnacle”. Si il intalneste pe Vernon Sarsfield, un jurnalist de investigatie interesat de conspiratia cibernetica. Vernon crede ca „The Pinnacle” nu este deloc un complex de apartamente. Ci un experiment in care locuitorii sunt cobaii unui plan global de spalare a creierului.

Initial, Lauren pune la indoiala sanatatea lui Vernon, dar, pe masura ce investigheaza mai adanc, isi gaseste propria viata in primejdie. Impreuna, ei incep sa banuiasca ca proprietarul misterios al cladirii ar putea sa foloseasca sistemele de control de ultima generatie pentru a-si subjuga subliminal locuitorii. Ea si Vernon din filmul Distorted online subtitrat,pornesc intr-o cursa contracronometru pentru a impiedica ca aceasta corporatie sinistra sa preia controlul total asupra gandirii oamenilor.


Regia: Rob W. King
Actori: Christina Ricci, John Cusack, Brendan Fletcher
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Mister
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare