Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dispari în 60 de secunde – Gone in Sixty Seconds (2000) Online Subtitrat


Regia: Dominic Sena
Actori: Nicolas Cage, Angelina Jolie, Giovanni Ribisi
Anul: 2000
Gen: Thriller, Crima, Actiune
Durata: 118 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dispari în 60 de secunde – Gone in Sixty Seconds

Randall “Memphis” Raines (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui “vechi” prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarca la ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor- pentru a salva viata fratelui sau. Trebuie sa fure 50 de masini intr-o noapte.

Un adevarat impatimit al automobilelor, Memphis are o pasiune arzatoare pentru masini. El cunoaste si iubeste fiecare surub, fiecare bucata cromata. Memphis este un hot de masini de proportii legendare. Nici o incuietoare oricat de sofisticata si nici un tip de alarma nu il pot opri; masina dispare in 60 de secunde.

Ani intregi, Memphis a eludat legea furand orice marca si model posibil, cu exceptia iubitei sale masini Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din 1967.

Cand totul a devenit prea intens pentru el, Memphis din Dispari în 60 de secunde – Gone in Sixty Seconds, ii paraseste pe toti cei dragi in cautarea unei vieti diferite. Dar; cand fratele sau mai mic (Giovanni Ribisi) incearca sa ii calce pe urme; Memphis este atras din nou catre vechea sa viata.

În nota obișnuită a filmelor de la începutul anilor 2000; ”Gone in Sixty Seconds” se bazează pe aceleași clișee arhicunoscute ce și-au dovedit în timp succesul la public: un grup cât mai mare de personaje; mașini rapide; o acțiune foarte puțin plauzibilă; urmăriri prin oraș și ceva secvențe romantice. Filmul Dispari în 60 de secunde – Gone in Sixty Seconds este plăcut până la un punct; mai exact până la punctul în care îți dai seama că este atât de superficial și de improbabil încât pare făcut doar pentru a distra o anumită clasă de public.