Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

In filmul indian Dishoom online subtitrat, in timpul unui turneu de cricket în Orientul Mijlociu, cel mai bun jucător al Indiei, Viraj Sharma (Saqib Saleem), dispare fără urmă. Autorităţile indiene primesc o filmare cu un fan pakistanez neidentificat care susţine că l-a răpit pe Viraj şi îl va ţine prizonier până după meciul dintre India şi Pakistan de peste două zile, avertizându-i totodată să nu anuleze meciul. Pentru a evita panica, autorităţile indiene ţin vestea ascunsă faţă de presă şi trimit în Emiratele Arabe Unite un poliţist indian pe nume Kabir Shergill (John Abraham) pentru a se ocpa de caz.

Kabir din filmul Dishoom online subtitrat, un poliţist care nu prea urmează regulile atunci când se ocupă de cazuri; ajunge să facă echipă cu un ofiţer arab începător, Junaid Ansari (Varun Dhawan), care n-a rezolvat niciun caz în carieră; dar cunoaşte bine oraşul. Cei doi îşi încep ancheta urmărind filmările de la camerele de supraveghere ale hotelului unde a fost cazat Viraj; şi descoperă că în noaptea de dinaintea dispariţiei el a petrecut cu o fată necunoscută (Nargis Fakhri).

Când ajung la ea, aceasta le spune că l-a dus pe Viraj la petrecerea unui prieten, dar că a plecat la scurt timp după aceea. Cei doi poliţişti cutreieră oraşul pentru a se întâlni cu un interlop local care l-au văzut pe Viraj la petrecere; dar tot nu reuşesc să găsească vreun indiciu. În cele din urmă, ei reuşesc să găsească o pistă urmărind telefonul lui Viraj; ajuns la o hoaţă de buzunare pe nume Ishika (Jacqueline Fernandez). Pe măsură ce ancheta avansează, cazul se complică tot mai mult şi realizează că aparenţele sunt înşelătoare.


Regia: Rohit Dhawan
Actori: Tarun Khanna, Mansoor Alfeeli, Saqib Saleem
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Indiene
IMDB: 5.1


Dishoom (2016) Online Subtitrat


Trailer Dishoom (2016)