Dirty Wars (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Rick Rowley
Actori: Jeremy Scahill, Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi
An: 2013
Gen: Documentare, Crima, Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dirty Wars (2013)

Jeremy Scahill jurnalist de investigații este atras într-o călătorie neașteptată, în timp căuta adevărul ascuns care se află în spatele războaielor nevăzute din America.

Un documentar captivant, care ne deschide ochii asupra unor ”butoaie cu pulbere” ale lumii contemporane, asupra unor raiduri ”accidentale” ale americanilor in aceste tari cu foarte mari probleme militare, dar si asupra dramelor unor familii nevinovate, care au numai de suferit de pe urma acestor raiduri.

Jurnalistul Jeremy Scahill reuseste sa patrunda in zonele cu probleme; sa puna niste intrebari; la care tot el raspunde apoi cu ajutorul diversilor martori sau persoanelor calificate in fata nevazuta a razboiului. Denumirea documentarului este destul de elocventa; noi putand sa vedem in pelicula exact ceea ce nu se vede sau se spune despre razboi. Trebuie sa le recunoastem meritul americanilor pentru anumite operatiuni militare care au destabilizat in principal terorismul; insa si traficul de droguri sau coruptia.

Pe de alta parte insa si americanii au partea lor de vina; care se transpune in aceste raiduri; asasinate la comanda; condamnari la moarte fara motiv si asa mai departe.