Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dirty Money (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Alberto Ayala, Jonathon Braun, Hillary Clinton
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dirty Money SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Sinopsis Dirty Money

Seria originală Netflix Dirty Money online subtitrat care documentează diverse povestiri despre expunerea lăcomiei, a corupției și a criminalității răspândite prin economia globală.

Dacă documentarul anterioară al lui Netflix, Rotten, a fost un pumn proverbial pentru intestin, serialul este o lovitură de pumn la falcă. Episoadele șocante și greu de lovit expun povestiri de lăcomie și corupție în lumea capitalismului și printre rolurile mari din această serie de 6 părți documentare.

De la Volkswagen, înșelând consumatorii cu privire la emisiile de dioxid de carbon la tranzacțiile tumultoase; și umbrite ale lui Donald Trump, serialul este o plimbare cu rollercoaster a înșelăciunilor și dezvăluirilor șocante din diferite organizații.

Dirty Money ridică câteva întrebări foarte dificile în jurul valorii de validitatea și autenticitatea sistemului nostru de justiție; cu o singură întrebare mare care se ridică peste serie – sunt super-bogați scutiți de justiție din cauza bogăției lor?

La puțin peste o oră pentru majoritatea episoadelor, Dirty Money se scufundă profund în fiecare caz în parte; urmărind să răspundă la această întrebare. Fiecare episod se apucă și se îndreaptă metodic, combinând un amestec de interviuri; și imagini de arhivă pentru a picta o imagine a fiecărei probleme.

În cea mai mare parte, Dirty Money încearcă cel puțin să fie imparțial pentru fiecare problemă cu Payday; un exemplu al acestei imparțialități care funcționează bine. Unele episoade se simt mai mult una față de alta, dar cu subiecte cum ar fi spălarea banilor și corupția guvernamentală, este întotdeauna o întrebare dură când dovezile sunt atât de insurmontabile.