Dirt (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Ranarivelo
Actori: Kevin Dillon, DeRon Horton, Christina Moore
An: Filme Online 2018
Gen: Sport
IMDB: 6.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dirt

În căutarea unei linii de salvare pentru echipa sa de luptă, un om ia un hoț tânăr care caută oa doua șansă, dar, pe măsură ce se ciocnesc lumea lor, trebuie să se lupte pentru a crea o alianță de succes.

Alex Ranarivelo sa născut în Saint-Jean-d’Angely; Franța. La o vârstă fragedă; familia sa sa mutat în Statele Unite; unde a crescut. Dupa liceu; Alex a participat la Colegiul de Design al Centrului de Arta; unde a absolvit in varful claselor sale o productie cinematografica B.F.A. Filmul său de teză a fost un scurtmetraj de 35 mm despre cursele pe stradă; numit “The Last Race”; bazat pe experiențele sale ca pe un cursant de stradă.

A debutat cu o comedie romantică auto-finanțată: “Experimentul Alpha Males” (cunoscut sub numele de “Knuckle Draggers”). A câștigat mai multe premii pe circuitul festivalului și a plasat în topul celor mai bune 10 comedii ale anului. După ce și-a dovedit aptitudinile de filmare cu “Alpha Male”; Alex și-a aterizat primul post de regizor: “Born To Race”; un film de acțiune pentru adolescenți pe care la co-scris. A început o relație de lungă durată cu compania de producție ESX Entertainment. In acelasi an; scriptul occidental al lui Alex; “The Girl with No Name”; a castigat Marele Premiu la concursul de scenaristica Festivalul de Film Slamdance si a fost ulterior optat de Co-Op Entertainment.