Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dinosaur (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Leighton, Ralph Zondag
Actori: D.B. Sweeney, Julianna Margulies, Samuel E. Wright
An: 2000
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dinosaur

Noua productie epica Walt Disney Dinosaur online subtitrat imbina insesizabil fotografia digitala de actiune, efecte speciale si caractere generate pe computer, reanviind trecutul istoric. Actiunea se petrece cu 65 milioane de ani in urma , la sfarsitul perioadei cretacice si astfel “Dinosaur” ii introduce pe cineasti intr-o tara a minunilor preistorica si fotorealista, urmand in actiunea dramatica firul narativ , calatoria unui Iguanadon numit Aladar.

Separat de propria sa specie si fiind crescut intr-un paradis insularde catre un clan de Lemuri; viata lui Aladar este schimbata total in momentul in care o ploaie devastatoare de meteori il forteaza sa se alature unui grup de dinosauri migratori ce cauta disperati un pamant sigur. Cu rezerve de apa si de mancare putine; si cu Carnotauri ce reprezinta o permanenta amenintare; Aladar infrunta “caile traditionale” si vrea sa arate ca a te adapta este cel mai bun mod de a supravietui.

Totul incepe cu un montaj de peisaje magnifice; decor in care un ou de iguanodon ajunge din cuibul sau sa zboare “peste mari si tari” in ciocul unui pterozaur; pentru ca apoi sa fie scapat in jungla luxurianta. Acolo e gasit de o familie de lemuri – o femela simpatica si grijulie; un mascul batran si (nu tot timpul) intelept si morocanos; un altul ravasit pentru ca nu mai reuseste sa atraga femelele si vreo 2-3 puisori.