Din Rusia cu drag – From Russia with Love (1963) Online Subtitrat


Regia: Terence Young
Actori: Sean Connery, Walter Gotell, Martine Beswick, Lois Maxwell, Vladek Sheybal
Anul: 1963
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 115 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Din Rusia cu drag – From Russia with Love

Agentul britanic James Bond e trimis la Istanbul pentru a sustrage de la Ambasada Sovietica un dispozitiv de decodificare. Desi Serviciul Secret al Marii Britanii crede ca rusii intind o capcana, sunt dispusi sa infrunte riscul pentru ca acel dispozitiv este foarte important. Succesul operatiunii depinde de ajutorul unei atragatoare agente sovietice, Tatiana, pe care Bond ar trebui sa o ajute sa fuga in Occident. Dar Tatiana indeplineste de fapt ordinele KGB-ului si vrea sa-i intinda o cursa lui Bond.

Ceea ce nu stiu nici unul, nici celalalt, este ca Rosa Klebb, sefa Tatianei la KGB, a fugit si ea din Uniunea Sovietica, iar acum face parte din sindicatul crimei, SPECTRE. Acest sindicat manipuleaza atat Serviciul Secret britanic, cat si pe cel sovietic, in scopul uciderii lui Bond. Printre curse cu elicoptere si urmariri acvatice, Bond trebuie sa dejoace planurile agentilor SPECTRE, sa insele vigilenta KGB-ului si sa castige controlul asupra lumii…cel putin temporar.

Acesta este al doilea film cu James Bond. Și el este la fel de bun ca și predecesorul său. Terence Young a fost în măsură să demonstreze o rețea interesantă de agenți din diferite țări. El reușește să elimine toate momentele “de vârf” în viața unui spion experimentat