Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dilwale (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Romantice, Indiene
Scenariu: Yunus Sajawal , Farhad
IMDB: 5.3
Regizor(i): Rohit Shetty
Actori: Shah Rukh Khan, Kajol, Kriti Sanon


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dilwale

În ciuda faptului că aparțin unor clanuri mafiote rivale, tinerii Kali și Meera sunt prinși într-o dificilă poveste de dragoste. Decizia lor de a mărturisi acest lucru familiilor lor se transformă în tragedie în momentul în care izbucnește o confruntare cu arme în urma cărora ambii rămân orfani.

Evenimentul cauzează separarea cuplului timp de cincisprezece ani, interval în care cei doi trăiesc cu trădarea în suflet, dar ascund totul de dragul fraților mai mici pe care îi au în grijă. Soarta face ca Veer, fratele lui Kali, și Ishita, sora Meerei din filme indiene online Dilwale, să se îndrăgostească, iar dorința lor de a-și uni destinele scoate la iveală trecutul și aduce lumină asupra celor două familii.

Dilwale film online subtitrat a lansat la nivel mondial, iar D-zi în cele din urmă; a sosit atunci când toți telespectatorii pot vedea acest lucru ce acest film Dilwale extrem de exagerat; este vorba. Acest lucru regizoral Rohit Shetty a fost de luare de știri din prima zi; de la turnare Shahrukh Khan ca de plumb principal, pentru a aduce înapoi SRK-Kajol împreună; după un decalaj mare de 5 ani, iar în cele din urmă sa “ciocnirea mare cu Bajirao Mastani.

Kajol strălucește în prima jumătate a anului când ea pur și simplu vine în viață pe ecran mare de argint cu performanța; ei și frumusețea Fermecatoare! Actrita nu numai ca te uimeste cu frumusetea ei; dar, de asemenea, te șochează cu o poftă de mâncare majoră pe care ai văzut-o cel care vine. Shahrukh Khan pe de altă parte; strălucește în a doua jumătate când el afișează mai multe nuanțe, în caracterul său.