Dietland (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Marti Noxon
Actori: Joy Nash, Julianna Margulies, Adam Rothenberg, Tamara Tunie, Will Seefried
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dietland (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04


Review Dietland (2018)

Bazat pe romanul cu acelaşi nume semnat de Sarai Walker, serialul Dietland pune sub lupă obsesia societăţii pentru slăbit, aşa cum este ea văzută de cei care lucrează în industria frumuseţii.

Dietland online subtitrat (bazat pe romanul cu același nume) se centrează în jurul unei femei numită Plum Kettle – un ghostwriter pentru o revistă de modă care speră să nu mai trăiască în umbre prin slăbire prin chirurgia bariatrică.

Deoarece grăsimea îi neagă multe oportunități atât în ​​cariera; cât și în viața iubirii; și după multe încercări eșuate de a pierde în greutate prin intermediul dietelor nebunești; ea a luat restricții severe în ceea ce privește caloriile; în scopul de a arunca suficiente kilograme pentru a fi eligibil pentru intervenții chirurgicale. Ceea ce separă această poveste de atâtea alte povestiri care se ocupă de problemele de imagine ale corpului este gradul de realism prezentat în acest spectacol.

Joy Nash din Dietland online subtitrat; canalizează atât de mult realism în Plum încât uitați că Prunul este un personaj fictiv. În locul ei de muncă ca peșteră la magazinul de cafea al celui mai bun prieten al lui; Plum coace prăjiturile care îi conduc pe oameni sălbatici.