Dietland (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Marti Noxon
Actori: Joy Nash, Julianna Margulies, Adam Rothenberg, Tamara Tunie, Will Seefried
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dietland (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

s01e08

S01E09

S01E10


Review Dietland (2018)

Bazat pe romanul cu acelaşi nume semnat de Sarai Walker, serialul Dietland pune sub lupă obsesia societăţii pentru slăbit, aşa cum este ea văzută de cei care lucrează în industria frumuseţii.

Serialul este o piesă de teatru la locul de muncă, un thriller de crimă în parte, o drama în stilul unui stil de viață. Există situații în care acest lucru ar putea funcționa, dar cu Dietland, spectacolul pare să încerce să se concentreze pe tot ceea ce nu dă suficient timp.

Plum (Joy Nash), o poreclă dată datorită figurii sale voluptoase, este obsedată de programe de pierdere în greutate – pierdere în greutate, chirurgie pentru stomac și opritul din mâncat, inclusiv un program elaborat de Verena Baptist (Robin Weigert).

Mama lui Verena a creat un program de dietă care a pus sanatatea in pericol utilizatorilor săi, iar acum Verena își petrece timpul încercând să facă modificări. Cu toate acestea, veți avea senzația că există mai mult interes pentru Plum și insistența ei de a obține Plum să se alăture noului program.

Joy Nash face Plum un personaj interesant. Ea o interpretează minunat, făcând-o plăcută și cineva pe care doriți să o vedeți reușind. Dar, în același timp, povestea ei nu este destul de clară. Direcția personajului ei este în flux, făcând neclar ceea ce ar trebui să doriți pentru ea.