Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dhuruvangal Pathinaaru (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Karthick Naren
Actori: Rahman, Prakash Raghavan, Sharath Kumar
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Indiene, Mister
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Dhuruvangal Pathinaaru (2016)

Un ofițer de poliție se retrage după ce își pierde piciorul drept într-un accident în timp ce investighează un caz. Cinci ani mai târziu, el este nevoit să-și retrăiască trecutul, în timp ce povestește fiul prietenului său.

D-16, unul dintre cele mai bune thrillere din ultima vreme. Regizat de debutantul Karthick Naren. Debutant? Da, s-ar întreba cum este posibil acest lucru de către un debutant. Karthick regizând primul său filme indiene online a făcut o treabă excepțională.

Prima scenă a crimei ar putea părea medie, dar acolo este cu totul alt film Dhuruvangal Pathinaaru online subtitrat. Fiecare scenă este planificată spre perfecțiune și păstrează audiența angajată până la sfârșit. Suspansul este ceea ce stăpânează Karthick, el îi ține pe toți să ghicească până când se dezlănțuie.

Rahman ca Deepak și-a justificat rolul. Malangul lui Malayalam ar putea părea un pic nepotrivit, dar nu-i umbrește în actorie. Povestea a fost relatată din punctul de vedere al lui Rahman. Aproape toate celelalte fețe sunt noi. Toată lumea a făcut o treabă excepțională.