Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dezmăț cu fetele – Girls Trip (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish, Larenz Tate
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dezmăț cu fetele – Girls Trip

Patru vechi prietene merg la New Orleans pentru Festivalul Essence. Timp de câteva zile, legături uitate se vor reînnoda, fetele își vor redescoperi latura sălbatică și cheful de viață. Dansul, cocktailurile, certurile și flirturile vor vor amenința să distrugă o prietenie care părea indestructibilă, sau vor reporni cronometrul pentru ca cele patru să ia totul de la capăt?

În timp ce industria cinematografică se îndreaptă încet către ceva asemănător unui peisaj echitabil și egal. Femeile rămân în mare parte deservite de multiplex. Anul trecut, protagoniștii de sex feminin au ajuns la un nivel ridicat, dar totuși au depășit in Dezmăț cu fetele online subtitrat. Doar 29% din primele 100 de filme, iar recentele hit-uri precum Beauty and the Beast and Wonder Woman. Au arătat încă o dată că audiențele sunt dornici de un joc mai echitabil. Dar această inegalitate nu este nimic în comparație cu lipsa de filme centrate în jurul femeilor de culoare.

Patru prietene de culoare din Dezmăț cu fetele – Girls Trip iau pe nepregătite oraşul New Orleans în această comedie cu totul dezmăţată care lasă adesea hohotele de râs deoparte pentru a discuta despre loialitate, făţărnicie şi puterea de a-ţi asuma greşelile. Combinaţia este fără îndoială reuşită şi mai poate fi lăudată pentru un aspect rar întâlnit pe marile ecrane: poate că spectatoarele sunt publicul-ţintă, dar umorul extrem cu siguranţă va fi şi pe placul spectatorilor. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la comedia lansată vineri pe ecrane.

Premisa Girls Trip online subtitrat este unul dintre cele mai familiare puncte de pornire în filmele făcute după reţetă hollywoodiană: patru prietene cu personalităţi diferite ajung în New Orleans pentru un weekend de dezmăţ.