Dexter (2006) Serial Online Subtitrat


Regia: James Manos Jr.
Actori: Michael C. Hall, Julie Benz, David Zayas, C.S. Lee, Lauren Luna Vélez, Jennifer Carpenter
An: 2006
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dexter SEZONUL 8 Online Subtitrat:


S08E01

S08E02

S08E03

S08E04

S08E05

S08E06

S08E07

S08E08

S08E09

S08E10

S08E11

S08E12


Sinopsis Dexter

Este un serial bazat pe romanul scris de Jeff Lindsay in 2004 intitulat “Darkly Dreaming”. Actiunea serialului are loc in Miami, avandu-l in rol principal pe Morgan,un criminal in serie, care lucreaza in cadrul politiei Miami, ocupandu-se de laboratorul criminalistic unde beneficiaza de toate cunostintele pentru a avea o acoperire perfecta si pentru a nu fi demascat.

În timpul zilei; Morgan e un angajat model al laboratorului criminalistic al poliției din Miami; dar aceasta este doar o mască ce ascunde adevărata sa identitate. În realitate; este un criminal meticulos (un monstru precum și el admite) care își satisface setea de sânge în timpul nopții. La adăpostul întunericului el urmărește și apoi omoară criminalii pe care legea nu-i poate atinge; totul cu grijă și determinare.

Unul dintre serialele mele preferate.. defapt; serialul meu preferat… In fiecare episod este ceva nou si nu ai cum sa te plictisesti… Actorii sunt foarte buni; joaca natural si au cate ceva care ii caracterizeaza; mereu inventiv si descurcaret care mereu gasea solutie la fiecare problema; Deb cea amuzanta si deobicei foarte relaxata; Harrison un bebe dragalas si atat de inocent; Rita; care a fost o mama iubitoare; ba chiar si Masuka cu vorbele lui perverse; adesea scarboase… toti joaca grozav facand un serial de exceptie; care desi apare cam rar; e foarte bun de privit.. sper sa aiba cat mai multe episoade si sa apara mai des.