Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Devil’s Bride – Tulen morsian (2016) Online Subtitrat


Regia: Saara Cantell
Actori: Tuulia Eloranta, Magnus Krepper, Elin Petersdottir
An: 2016
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Devil’s Bride – Tulen morsian

Anna are 16 ani. Locuiește într-un sat unde femeile sunt acuzate de vrăjitorie. Se bazează pe vânătoarea de vrăjitoare din Åland, Finlanda în anii 1600.

Un nou judecător sosește în micul sat Åland, Finlanda, pentru al moderniza in Tulen morsian online subtitrat. Satenii sunt un popor superstițios. Ei vrăjesc dragostea, caută vise pentru omeni, folosesc ierburi pentru a induce avorturi atunci când preotul îi violă, caută răzbunare prin ochii răi și cere femeii cerșetoare locale să “divină” pe făptuitorul de crime. Judecătorul Nils (Magnus Krepper) crede în lucruri superioare: dovezi judiciare, lege imparțială, încercări corecte. Dar, de asemenea, știi, vrăjitoare.

Când mama lui se îmbolnăvește, cineva trebuie să fie vina. Și, de asemenea, de curând, sistemul său judiciar nou și îmbunătățit ar putea folosi un flux constant de acuzați. De ce nu o vânătoare bună de vrăjitoare veche (deși să fie corectă, în 1600, a fost pur și simplu doar “moda”)?

Mama lui Nils din Devil’s Bride online subtitrat are o încântătoare cameristă de 16 ani pe nume Anna (Tuulia Eloranta), care este îndrăgostită de un bărbat căsătorit. Fetele de 16 ani care se îndrăgostesc pentru prima dată sunt un fel de bâlbâi, dar este cel puțin bună și răbdatoare.

Dar ea nu-și dă seama când accidentul mamei este vina pe vindecătorul local, care este apoi exilat ca rezultat. Sigur că e ceva tragic, dar Anna poate vedea beneficiile. La urma urmei, iubitul ei are o soție plictisitoare și acum se pare că câteva acuzații ușoare fac o treabă destul de bună de a scăpa de cineva. Și așa începe o vânătoare de vrăjitoare.