Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Devdas (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Sanjay Leela Bhansali
Actori: Shah Rukh Khan, Madhuri Dixit, Aishwarya Rai Bachchan
An: 2002
Gen: Drama, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Devdas (2002)

Devdas este o poveste unde dragostea e mai presus de toate… Chiar si de viata. Istoria unui barbat pe nume Devdas care a iubit, a iubit si doar a iubit… Ea a avut o copilarie fericita alaturi de prietena lui Paro unde dragostea suprema a fost simtita inainte de a fi inteleasa.

La adolescenta dragostea s-a intensificat. Dar, din pacate, o clipa fatala de slabiciune din partea lui a ridicat un zid permanent intre el si iubita lui Paro. De-o parte a zidului era Paro cea cu inima franta care s-a casatorit cu altul. Si pe cealalta, era cel zdrobit. Incapabil sa suporte o viata fara Paro, el isi face un prieten constant: alcoolul.

Dar nici el nu l-a ajutat in Devdas online subtitrat. Nici chiar devotamentul fata de curtezana Chandramukhi nu i-a linistit durerea. Numai cand ochii ii vor fi inchisi pentru totdeauna, durerea va incepe sa paleasca. Dar inainte sa-si piarda viata, el mai vrea s-o vada pe Paro pentru ultima oara…

In felul acesta isi jertfea demnitatea pe altarul dragostei in filme indiene online… Era la usa lui Paro, dar usile Raiului s-au deschis pentru el. A lasat in urma marturia unei iubiri adevarate, pura, casta, modesta… Nemuritoare. Intr-adevar, dragostea a fost viata lui si i-a permis sa traiasca.