Destination Wedding (2018) Film Online Subtitrat in Romana


O comedie romantica, Destination Wedding online subtitrat urmareste povestea a doi invitati nefericiti si neprietenosi, Lindsay si Frank, care dezvolta o afectiune reciproca in ciuda fostelor lor experiente amoroase dezastruoase. Doi straini invitati la nunta unui prieten comun din Italia, Frank si Lindsay sunt doi oameni carora norocul in dragoste nu le-a suras. Intr-o zi, se pare ca viata lor ia o alta directie atunci cand din intamplare sunt invitati la aceeasi nunta.

Cu toate ca amandoi se simt destul de incomod in cadrul evenimentului, cei doi isi exprima zgomotos nemultumirile despre ei insisi si despre prietenii lor. Obositi de toata lumea din jurul lor, ambii incep sa dezvolte sentimente unul pentru celalalt. De-a lungul weekend-ului, si in ciuda tuturor dificultatilor, Frank si Lindsay din Destination Wedding online subtitrat,isi impartasesc dezastrele lor amoroase si incep sa se priveasca ca pe mai mult de doi straini.

Ma asteptam sa fie un film modest. Este o comedie romantica lejera care te binedispune dar nimic special care sa Iti atraga atentia. Este un fel de teatru intre 2 personaje cu multe dialoguri,unele banale,altele interesante. In lipsa de altceva,merge.


Regia: Victor Levin
Actori: Keanu Reeves, Winona Ryder, Dj Dallenbach
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare