Destinatia – Manifest (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Destinatia – Manifest online subtitrat spune povestea pasagerilor unui avion comercial care “se evapora” misterios in timpul unui zbor transatlantic si reapare, la fel de inexplicabil, cinci ani mai tarziu. In vreme ce, pentru pasageri, intre decolare si aterizare au trecut cinci ore, pentru cei dragi viata s-a schimbat – aparent – ireversibil. Cei de acasa au avut la dispozitie cinci ani ca sa treaca peste pierdere si sa-si reconfigureze vietile.

In lumina reflectoarelor se afla destinele pasagerilor din familia Stone – Michaela, o politista pe cale sa se casatoreasca; Ben, fratele ei, care se lupta cu propria neputinta si fiul lui, Cal, bolnav terminal, cu doar zece luni ramase de trait. Cinci ani mai tarziu, logodnicul Michaelei e casatorit cu o alta femeie, sotia lui Ben incearca sa se acomodeze cu revenirea familiei sale, iar sora geamana a lui Cal, desi cu cinci ani mai mare, continua sa impartaseasca o legatura speciala cu fratele sau.

Destinatia – Manifest online subtitrat urmareste drama impartasita a celor care s-au intalnit – si ratacit – in fatidicul zbor si rupturile din relatiile pe care pasagerii le-au parasit fara voia si stiinta lor; intre timp, guvernul american cauta explicatii pentru straniul incident aviatic.


Regia: Jeff Rake, Matthew Fernandez
Actori: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Mister
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Manifest (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09: