Despre dragoste și alte aiureli – Date Movie (2006) Online Subtitrat


Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Actori: Alyson Hannigan, Adam Campbell, Fred Willard
An: 2006
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 2.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Despre dragoste și alte aiureli – Date Movie

Mintile nebune a doi dintre cei sase scenaristi din spatele lui “Scary Movie” – Aaron Seltzer si Jason Friedberg – chinuie de data asta genul comediei romantice.

Acest nou film Despre dragoste și alte aiureli online subtitrat spune povestea romanticei incurabile Julia Jones (Hannigan), care l-a cunoscut in sfarsit pe barbatul visurilor sale; un tip foarte “British” Grant Funckyerdoder (Campbell). Dar inainte ca ei sa-si serbeze “Nunta a la grec”, trebuie sa-l cunoasca pe “Socrul de cosmar”; sa gaseasca raspunsul la intrebarea “Eu cu cine ma marit?” si mai ales sa se lupte cu prietena lui Grant, Andy – o femeie spectaculos de frumoasa; care nu este deloc de acord cu faptul ca “Iubitul ei se insoara”.

Eu sincer ii acord 4 stele tocmai pentru ca este cred cel mai stupid film Date Movie online subtitrat pe care l-am vazut. daca voi nu v-ati dat seama; nu stiu poate cei care au dat 1 stea nu si-au dat seama, intreaga productie se bazeaza in mare parte pe clisee cinematografice des intalnite. Desigur ca nu se compara cu scary movie..dar, in opinia mea este un film bun de sambata seara; alunga plictiseala, daca mananci si floricele ti se va parea si mai bun. Vizionare placuta. ATENTIE ! Filmul se adreseaza doar celor ce au o inclinatie pentru scene penibile, uneori dezgustatoare si cu un simt al umorului cat de cat dezvoltat. restul uitati-va la drame