Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Desierto (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jonás Cuarón
Actori: Gael García Bernal, Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo
An: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Desierto

Desierto spune povestea unui bărbat (Gael Garcia Bernal), ce traversează deșertul Sonoran în încercarea de a trece în Statele Unite. Pe drum, partenerii săi de drum dispar unul câte unul.

Recunosc, am așteptat acest film. Nu ca pe unul care promitea foarte multe, i-am anticipat limitele, dar ca pe o picătură de parfum (mexican) în peisajul dezolant al americănismelor de duzină. Fiul mult mai celebrului Alfonso Cuaron reușește să facă un film decent, incitant, interesant de urmărit, chiar dacă presărat cu clișee și personaje prea puțin memorabile.

Pot spune că este unul dintre puținele filme pe care le-am văzut și la care am fost bucuros că un animal este ucis (veți afla de ce, dacă încă nu l-ați văzut și, sincer, chiar am râs cu lacrimi de modul în care patrupedul a mierlit-o).În rest, merge ca film de weekend, nu rămâi mască după ce se termină, dar nici nu te plictisește și, la fel de important, nu e prelungit inutil. O oră și jumătate, adică exact cât era nevoie ca să spui o astfel de poveste.