Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Descendenţii – The Descendants (2011) Online Subtitrat


Regia: Alexander Payne
Actori: George Clooney, Beau Bridges, Michael Ontkean, Matt Corboy, Shailene Woodley
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama
Durata: 115 minute
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Descendenţii – The Descendants

Semnat de Alexander Payne, creatorul filmului laureat cu Oscar, IN VINO VERITAS, DESCENDENȚII e plasat în Hawai și urmărește călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate la răscruce. Matt King (George Clooney), soț și tată a două fete, trebuie să-și reexamineze trecutul și să-și croiască un drum spre viitor când soția lui are un accident cu o barcă în Waikiki.

Încearcă cu neîndemânare să-și îndrepte relația cu fiicele sale – Scottie; fetița precoce de 10 ani (Amara Miller). Si rebela Alexandra (Shailene Woodley) de 17 ani – în timp ce se luptă cu o decizie de a vinde pământul familiei. Moștenit de la un neam havaian regal și de la misionari; Regii dețin câteva dintre ultimele parcele virgine de plaje tropicale de pe insule.

Când Alexandra aruncă bomba că mama ei era în miezul unei aventuri amoroase când a avut accidentul. Matt trebuie să-și revizuiască viața; ca să nu mai spunem moștenirea; într-o săptămână de decizii monumentale. Cu fetele sale după el; pornește într-o căutare la întâmplare a amantului soției sale. Pe parcurs; în timpul unor întâlniri haioase; problematice și transcendente; își dă seama că e; în sfârșit; pe cale de a-și reface viața și familia.