Derry Girls (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Lisa McGee
Actori: Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland, Nicola Coughlan
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Derry Girls SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis Derry Girls

Stabilit la începutul anilor 1990, acest sitcom prezintă exploziile personale ale unei fete de 16 ani, a familiei și a prietenilor în timpul Troubles.

Dacă ați fost expus la un baraj de Harry Potter peste Crăciun este gustul perfect pentru gustul din ianuarie. În timp ce Hogwarts este născut dintr-o lume de aspirație anglo-elitism Derry Girls vine de cealaltă parte a acelei monede creatoare. Fizzpisslers, Dobbydoos și orice alte prostii Anglo de clasă mijlocie care au izbucnit din mintea lui JK Rowling sunt prezenți. Serialul este un umor cinstit din partea foarte subreprezentată.

O serie foarte bună și mult așteptată. Rapid, ascuțit și amuzant – bine acționat și scris.

Cu Tommy Tiernan, comedianul irlandez, precum și Saoirse Jackson, Louisa Harland, Nicola Coughlan și Jamie-Lee O’Donnell, programul este pus pe fundalul The Troubles.

Este un timp de poliție înarmată în zonele de blindat blindate și în punctele de control ale armatei britanice, dar este și timpul lui Murder Written, The Cranberries, MJ și Lisa Marie, Doc Martens, jachete bombardiere, Fișierele X, Nirvana și lumea lui Wayne.