Demon House (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Zak Bagans
Actori: Adam Ahlbrandt, Zak Bagans, Billy Tolley
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare, Groaza
IMDB: 6.2


Se lucreaza la subtitrare!


Review Demon House (2018)

Anchetatorul paranormal Zak Bagans din Demon House online subtitrat, documentează cel mai autentic caz de posesie din istoria americană.

Am fost super incantati cand am auzit ca acest lucru a fost in cele din urma facut / lansat si imi place aventurile fantomelor; asa ca am fost tot inauntru. Am auzit povestea casei si ce sa intamplat sa vina in acest documentar; stiam ca am auzit-o din nou; dar nu în această măsură. 90% din film este povestea fiind retold cu unele informații adăugate; dar nimic nou în mod necesar.

Speram la o investigație în stilul GA; dar asta nu sa întâmplat exact în afara ultimelor 12 minute; cu imagini selectate de Zak; care stau peste noapte în casă. În acest fel; nu a prezentat nici o dovadă nouă a bântuirii și a fost aproape o pierdere de timp pentru că tot ce a făcut a fost retold povestea pe care toată lumea a știut să o vadă. Dacă nu ați auzit niciodată povestea; probabil că ar fi un doc bun de urmărit; dar dacă sunteți ca mine și știți povestea și ați vrut un film care a fost cel mai mult investigație; sunteți departe de noroc. Încă nu rău; totuși copleșitor.

PortalulTauTV.com
Demon House (2018) Online Subtitrat in Romana
Demon House (2018)
Editor's Rating:
3