Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Deception (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Laila Robins, Robert Reed Murphy, Ilfenesh Hadera
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Deception (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Review Deception (2018)

După ce cariera sa de magician de succes este ruinată de un scandal, magicianul de 5 stele Cameron Black, devine primul “iluzionist de consultanță” din lume, adica un nene scamator care lucrează cu FBI-ul pentru a rezolva crime ciudate.

Sincer sa fiu n-am mai auzit de magicieni care sa rezolve crime dar traim intr-o lume in care fiecare aptitudine poate fi importanta si iata cum avem in nomenclator o noua meserie: polimagul… adica politistul magician. Denumirea imi apartine!

Deception este pana la urma un mainstream politist care seamana cu Numbers, sau Mentalist insa la carma lui l-am descoperit pe David Nutter un super regizor care are un Emmy la centura pentru Cel mai bun regizor al unui serial de drama – Game Of Thrones, ceea ce ii ridica oarecum cota.

Cu asa carte de vizita; Deception are toate atuurile sa devina un succes. Ramane sa vedem daca are si putirinta! In rolurile principale: Laila Robins (Mr Mercedes; Quantico); Robert Reed Murphy (Gotham; Chase street) si Ruben Navarro.

Cameron Black din Deception online subtitrat este cel mai mare iluzionist din lume. Cel puțin; așa au sunat oamenii – înainte ca cel mai mare secret să fie expus și cariera sa distrusă. Mai rău; Cameron are motive întemeiate să creadă că nu a fost un accident.

Spectacolul este neașteptat de bun; complotul este rapid; puternic; fără lacune în scenariu; este direct și ușor de urmărit.

Deci; povestea este despre un iluzionist care încearcă să-i ajute pe fratele său gemene să iasă din închisoare după ce au fost înființate; iar el face acest lucru ajutând FBI-ul să-și rezolve cazul.