Dealuri însângerate – The Hills Have Eyes (2006) film online subtitrat

Regia: Alexandre Aja
Actori: Laura Ortiz, Maisie Camilleri Preziosi, Billy Drago, Tom Bower, Ezra Buzzington
Anul: 2006
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 6.4/10 din 81122 voturi

Întotdeauna începe cu benzinarie greșită. În viața reală, așa cum am arătat în analiza mea de un film “Dealuri însângerate” Gas Station greșită precedent, cele mai multe benzinării sunt locuri curate, bine luminat, în cazul în care puteți cumpăra nu numai benzina, dar alimente, haine, aparate electronice, Jeff Foxworthy CD-uri și o linie completă de Harley marfa. Cu toate acestea, in filmele de groaza, benzinarie numai în lumea este situat pe un drum pustiu în gârlă uitat de Dumnezeu. Acesta “Dealuri însângerate” este compus din un degenerat care amesteca în salopeta lui și trece printr-o repertoriu dezgustător de scratchings, expulzate, chewings, twitchings și leerings, în timp ce schimbarea gânditor mucus sus și în jos gât.

Curat-tăiate eroi ai filmului “Dealuri însângerate”, fie ele o familie in vacanta, proaspat casatoriti, studenti sau excursioniști, toate au un lucru în comun. Ei cred tot ceea ce acest om le spune, mai ales atunci când el sugereaza ca viraj la stânga pe drum neasfaltat de o comandă rapidă. Are gândit vreodată să le că, în acest pustiu pustiu cu doar un singur drum principal, trebuie să fie drumul pentru a rămâne pe în cazul în care vreodată doriți să utilizați telefoanele mobile?

Nu, nu face. Ei iau ocol fatal, și se găsesc prada de dementi mutante incestuoase slobberers scrâșnirea canibal, care transporta târnăcoape modul alte persoane transporta umbrele. Ei ocupa junkyards, orașe realizate în întregime din ceară, zone deșeurilor nucleare și Motel Hell (“E nevoie de tot felul de creaturi pentru a face gogoși Farmer Vincent”). Acesta este destinul care se abate asupra unei familii în vacanță în “Dealuri însângerate”, care este un remake foarte slab de Wes Craven lui 1977 film cu același nume.