Deadpool 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David Leitch
Actori: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Premiera in Romania 18.05.2018! Trailer!


Sinopsis Deadpool 2

In filme online 2018 Deadpool 2 a fost supereroul pe care toți îl așteptau După ani petrecuți în dezvoltare, Fox a dat undă verde proiectului. Astăzi, Deadpool este filmul nerecomandat sub 15 ani cu cele mai mari încasări din istorie, scrie CinemaBlend. Mercenarul cu gura slobodă este așteptat pentru noi aventuri iar încasările preconizate situează sequel-ul în Top 10 al predicțiilor pe 2018.

Rob Leifield a comparat parteneriatul dintre Mercenarul cu Gura Mare şi Cable cu cel din Rush Hour. „Este un actor nemaipomenit”, a spus acesta despre Ryan Reynolds, interpretul lui Deadpool, despre care a mai spus şi că este „energie în stare pură, gata să se desfăşoare”. „Când îi vâd împreună [pe Deadpool şi Cable] mă gândesc că filmul va fi echivalentul din benzile desenate al lui Rush Hour şi nu ştiu dacă fanii sunt pregătiţi pentru aşa ceva. Cred că va fi grozav!”, a declarat Rob Liefeld pentru ComicBook.com.

„Alăturarea dintre Deadpool şi Cable a fost întotdeauna un contrast al stilului şi nivelului de energie. Chiar arată ca partenerii unui film cu poliţişti. Gândiţi-vă fie la Rush Hour; fie la Lethal Weapon sau Turner & Hooch. Dar la nişte versiuni mai bune ale acestora!”; a adăugat Liefeld.

Prima imagine cu Domino din filme online 2018 Deadpool 2; mutanta pe care o vom vedea în Deadpool 2; a fost lansată ieri online; în stilul „clasic” – amuzant – al filmului; iar regizorul acestuia; David Leitch; nu a întârziat să aducă unele lămuriri în ceea ce priveşte abilităţile unice ale personajului (şi de a oferi încă un motiv pentru a aştepta cu entuziasm continuarea aventurilor Mercenarului cu gura mare). Domino are una dintre cele mai neobişnuite abilităţi din universul Marvel – aceea de a întoarce în favoarea sa norocul şi de a da peste cap orice calcul probabilistic.