Deadpool 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David Leitch
Actori: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Deadpool 2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai “hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.

Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri.
Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

Primul Deadpool, lansat în 2016, schimba definitiv fața benzilor desenate, adresându-se unui public mai matur, pregătit pentru un film cu supereroi nerecomandat minorilor sub 15 ani, pentru obrăznicia protagonistului, obscenități, ironie şi bufonerii. Totodată, „Deadpool” reinventa comedia de acţiune. Filmul a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical” iar Ryan Reynolds, la categoria „Cel mai bun actor”. Deadpool devedea, așadar, primul film de acţiune cu super-eroi care primea o nominalizare la Globul de Aur la categoria „Comedie sau musical”. Filmul a primit, de asemenea, o nominalizare la Writers Guild of America, la categoria „Cel mai bun scenariu adaptat” şi o nominalizare la Premiul PGA pentru „Cel mai bun film”.


Review Deadpool 2

Mai puţin subtil decât prima parte; în ceea ce priveşte calitatea umorului; în sequel protagonistul continuă să se adreseze direct spectatorilor. Deadpool este permanent conștient de faptul că este un personaj; ne face permanent cu ochiul (metaforic mai ales); nouă spectatorilor. Ia peste picior alţi supereroi Marvel (mai ales membri X-Men); producțiile DC; lenea scenariștilor; face trimiteri destul de des la alte filme (scena antologică din Basic Instinct devine în Deadpool 2 un moment grotesc; dar provocator de hohote de râs).

Pe de altă parte, superputerea lui Deadpool de a se autovindeca e exploatată în cele mai sângeroase; scabroase; amuzante și ireverenţioase moduri. Un punct în plus îl merită filmul pentru renunțarea la stereotipuri: în Deadpool 2 vedem o variantă „expandată” a supereroului Firefist; sub forma tânărului mutant supraponderal Russell Collins.

Dacă în primul film; Wade Wilson (Ryan Reynolds) luptă bună parte din film ca să aibă parte de o operaţie estetică (fost soldat în Forţele speciale; se va trezi cobai în programul Weapon X; program ce îi va oferi puteri supraumane; dar îl va lăsa desfigurat); în Deadpool 2 Wade Wilson își deplânge soarta și caută tot soiul de metode să se autolichideze. Dar puterile lui autoregenerative îi vin de hac și îl mențin viu. Ca să îi dea un scop în viață; Colossus îl cooptează în prima misiune; ce îl are pe dolofanul Firefist cap de afiș. Lucrurile se complică atunci când din viitor apare Cable (Josh Brolin). Deadpool trebuie acum să formeze o trupă cu care să îi vină de hac villain-ului cu braț robotic.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Deadpool 2 (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star