Deadpool 2 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: David Leitch
Actori: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Josh Brolin
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 8.1


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Deadpool 2

Desfigurat de atacul unei bovine și părăsit de… simțul gustativ, Wade Wilson are aspirații înalte: vrea să devină cel mai “hot” bufetier al cafenelei în care lucrează.

Căutând savoarea vieții, dar și un aparat care l-ar putea ajuta să călătorească în timp, Wade trebuie să-și croiască drum printre ninja, temuți mafioți japonezi yakuza și… câini în călduri.
Va înțelege, până la urmă, care sunt lucrurile cu adevărat importante: prietenia, familia, gustul și acea mult râvnită cană de cafea cu titlul “Cel mai bun amant”.

Deadpool 2 a înscris primul record, chiar înainte de lansare. Cum muzica din film e plină de expresii colorate, Deadpool 2 a atras deja restricţiile comisiei americane de cenzură şi a devenit primul film din istorie la care se va emite un rating suplimentar ce va viza coloana sonoră, scrie metro.co.uk.

Ratingul unui film arată categoria de vârsta căreia se adresează iar în România Deadpool 2 este „Nerecomandat sub 15 ani”. Ratingul suplimentar pe care îl vor adăuga americanii pentru muzică este echivalentul românesc al ratingului „Cu acordul părinților”.

Al doilea film cu anti-supereroul Deadpool va avea; pe 15 mai; premiera; însă cântecele din film îi vor contraria pe cei mai pudici dintre spectatori. Versuri colorate de tipul Holy Shit Balls; Make the Whole World Our Bitch; Pity Dick sau Courage Mother Fucker sunt doar câteva dintre cele ce se vor auzi în timpul filmului iar mamele; probabil; nu îşi doresc să le audă acasă; reproduse de copiii care au văzut neavertizaţi filmul.

Tyler Bates; cunoscut pentru rezultatul excepţional cu Gardienii galaxiei; John Wick; Watchmen şi alte filme; este compozitorul adulat din spatele filmului. =