Dead Men (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Royston Innes
Actori: Ric Maddox, Aaron Marciniak, Sasha Higgins
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Western
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Dead Men

Stabilit în lumea fără legi a Vechiului Vest, aceast filme online 2018 Dead Men, urmează calea unui tânăr forțat într-o călătorie pentru a răzbuna moartea acestui tată, pentru a proteja tribul Apache pe care el la crescut să-l iubească și să recupereze pământul și aurul care este pe drept .

O vestă autentică care ma făcut să simt că m-am întors în timp la vechile occidentale din Hollywood. O poveste grozavă – într-adevăr ma ținut captivat. Valoarea reală de producție a fost cea mai bună vestică din anii anteriori. Distribuția a fost remarcabilă și potrivită pentru rolurile lor. Toate în toate, un film minunat și foarte merită vizionat.

Acesta este filmul cel mai atroce pe care l-am văzut vreodată. În general; nu mă deranjează acționarea proastă sau dialogul rău; bugetul scăzut sau alte atribute ale unor producții relativ sărace; dar acesta ia tortul. În mod normal; nu postez recenzii de film și trebuie doar să las privitorul să decidă dacă le place filmul sau nu. Dar acest film are atât de multe probleme relere de regie și de producție tot ce ai putea face greșit a fost compilat în acest singur film.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Dead Men (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray