De la 5 la 7 – 5 to 7 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Scenariu: Victor Levin
IMDB: 7.1
Regizor(i): Victor Levin
Actori: Anton Yelchin, Bérénice Marlohe, Olivia Thirlby


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis De la 5 la 7 – 5 to 7

Brian e un tanar scriitor aspirant, cu un potential inca neexplorat. Dupa ce ii este premiata o carte despre un subiect banal, un editor cunoscut ca fiind extrem de pretentios ii promite ca o sa-i publice un roman cand va avea despre ce sa scrie. Astfel, subiectul uneia dintre cartile lui Brian intra in viata lui sub forma unei iubiri perfecte, pe care o va idealiza toata viata.

Este vorba despre Arielle, sofisticata sotie a unui diplomat francez, aflata in America. Cultura si punctele de vedere diferite, etica personala si preferintele culinare, toate se estompeaza treptat, lasandu-i dezbracati de prejudecati unul in fata altuia si dornici sa isi consume povestea de iubire in singura forma posibila: intre orele 5 si 7 dupa-amiaza.

5 to 7 ne ofera posibilitatea visarii, un plonjeu in libertate si amor, mister si pasiune. Scenariul este original, iar replicile bine potentate. Un film pe care vrei sa-l vezi si apoi sa-l traiesti, ori poate ca il vezi si cu mai mare placere daca ai trait o poveste de dragoste interzisa, ori limitata, ingradita de diversi factori.
Este o recomandare spre nonconformism, acceptare si toleranta. O lume imposibila, asa cum ne arata (totusi) filmul.