Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


De Anul Nou – New Year’s Eve (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Garry Marshall
Actori: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker
Anul: 2011
Gen: Romantice, Comedie
Durata: 118 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis De Anul Nou – New Year’s Eve

New Year’s Eve este realizat de celebrul Garry Marshall și readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine’s Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. La fel ca Valentine’s Day, New Year’s Eve întrunește o distribuție de excepție. Personajele fiind interpretate de Robert De Niro, Zac Efron. Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher și mulți alții.

“De Anul Nou” este un plod tristă prin nisipurile de timp până în cele din urmă la ultima cereale a prelingea prin clepsidra de nămol cinematografic. Cum este posibil să se adune mai mult de două duzini de stele într-un film. Si pentru a găsi nimic interesant pentru oricare dintre ei să face? Ce păcate a comis săraci Hilary Swank. Care după ce a câștigat două premii Oscar, ea trebuie. Să joace rolul femeii care se ocupă de Anul Nou minge in Times Square? Și dacă nu cred că e un dialog despre obtinerea minge ei să scadă, te latra la film greșit.

Nici nu am de gând să înceapă să rezuma seria meschin de subplots exprimate All-Star este prins in. Te plac prea mult. Câte filme ai văzut unde două mame gravide sunt într-o cursă pentru a împinge în primul copil de Anul Nou și de a câștiga premiul de numerar? În cazul în care Robert De Niro joaca un muribund al cărui dorință ultima este de a avea scaun cu rotile sa împins în frig. Astfel el poate vedea mingea meniurile?