Day of the Dead Bloodline (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Hèctor Hernández Vicens
Actori: Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Jeff Gum, Marcus Vanco, Mark Rhino Smith
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 3.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Day of the Dead Bloodline

Un grup mic de personal militar și supraviețuitori din filme online 2018 Day of the Dead Bloodline locuiesc într-un buncăr subteran, în timp ce încearcă să găsească un remediu într-o lume depășită de zombi.

De ce este cu un buget de 8 milioane cant să faci o versiune mai bună decât originalul care costa doar 100.000 de dolari; nu știința rachetelor, dar cred că ai nevoie de un Romero la cârma.

Nu este foarte înfricoșător sau claustrofobic ca originalul, actori groaznici, situații ilogice. cheddar dialogul cu brânzeturi și sângele de filmare ca un furtun a făcut-o comică – The Walking Dead are la fața locului așa că de ce nu doar copia dacă nu aveți un indiciu ce faci. Nu voi vorbi despre finalul care a râs întreaga audiență – Ce gândeam? Și pentru a adăuga insultă rănirii muzicii thrash metal “urzeală-erupție” muzică așa cum tatăl meu vechi obișnuia să-l spun la sfârșitul creditelor într-adevăr a agraveze o sesiune deja agravat de vizionare!

Nu-i groaznic filme online 2018 Day of the Dead Bloodline – oamenii care dau o stea sunt la fel de răi ca și shix-urile. Care dau 10/10 pentru fiecare film pe care îl revizuiesc și au un indiciu. Despre ceea ce înseamnă sistemul de rating – 1 stea înseamnă cel mai rău film pe care l-ai văzut vreodată. Viziona “THE BAD SACH” cu Keanu Reeves, apoi vino înapoi. Si spune-mi că îți dai încă o stea de 1 stea.