Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dark Touch (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Marina de Van
Actori: Catherine Walker, Padraic Delaney, Olga Wehrly, Art Parkinson, Richard Dormer
Anul: 2013
Gen: Groaza
Durata: 90 minute
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dark Touch

Povestea Dark Touch începe într-o dimineață într-o zonă rurală undeva în Irlanda, într-o casă izolată, în care dintr-o dată mobilierul și obiectele încep a prinde viață și a se dezlănțui împotriva celor care locuiau acolo, iar singurul supraviețuitor este o fetiță de 11 ani, Niamh, martoră la moartea părinților ei și a fratelui. Suspecții poliției devin membrii unei bande de criminali vandali și pentru a încheia cazul cât mai repede mărturia lui Niamh nu este luată în seamă, astfel că misterul se prelungește…

Cred că părinții ei erau abuzivi. Ai putea spune adevărata lor natură prin acțiunile lor inițiale. Când tatăl ei s-a trezit și a văzut-o cu bebelușul pe scări, el nu a intrebat-o intr-o maniera frumoasa de ce este treaza sau daca are un cosmar sau daca este treaza din cauza bebelusului.

Același lucru s-a intamplat si familia ei adoptiva in filmul Dark Touch; care pareau părinți buni; dar dacă observați comportamentul lor pare a fi unul de abuz catre minori. Cum ar fi atunci când ea refuză să se spele; parintii sa o forțeze fizic; mai ales când ea nu dorea să fie atinsă.

Mama ei adoptivă o plesnește doar pentru că nu se culca cand vrea ea. Asta nu este comportamentul obișnuit al unui părinte bun. Același lucru pentru tatăl adoptiv; atunci când nu se comporta așa cum el; deși este un copil; ar fi vrut să o apucă de umeri și să o bata.