Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Dark Matter (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Joseph Mallozzi, Paul Mullie
Actori: Melissa O’Neil, Marc Bendavid, Anthony Lemke, Jodelle Ferland
An: 2015
Genuri: Seriale Online, Aventura, Drama, Mister
IMDB: 7.5
Durata episod: 42 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dark Matter SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Sinopsis Dark Matter (2015)

Echipajul unei nave spațiale din Dark Matter serial online subtitrat abandonată, se trezește din transă în unul din cele mai îndepărtate colțuri ale spațiului cosmic. Ei nu au nici o amintire a ceea ce sunt sau cum au ajuns la bord. Singurul indiciu despre identitatea lor este un depozit de marfă plin de arme și o destinație: o colonie minieră îndepărtată, care este pe cale să devină o zonă de război. Neavând nicio idee de partea cui sunt, ei se confruntă cu o decizie de viață sau moarte. Vor întoarce ei spatele la trecutul lor, sau îi va prinde trecutul din urmă pe ei?

Dark Matter este un serial cu o poveste relativ simpla ce urmareste echipajul unei navete spatiale, format din 6 membri, ce se trezesc dintr-o staza fara a avea niciun fel de memorie. Nestiind cine sunt sau ce cauta acolo, asa cum este de asteptat, incepe paranoia. In scurt timp incep sa coopereze pentru a afla ce s-a intamplat si se lasa ghidati de indiciile pe care le gasesc in computerul navei.

Imediat dupa terminarea primului sezon, cei de la Syfy au anuntat ca intentioneza sa reinoiasca serialul cu un sezon nou format din 13 episoade. Tinand cont ca-i un SF care imi place sper sa nu se opreasca la numai doua sezoane.

Abia astept sa o vad pe canadianca Melissa O’Neil, imbracata intr-un costum de piele si aratand cat se poate de bad ass, pe Zoie Palmer interpretand foarte bine rolul de android inadaptat social cat si pe restul care fac un melanj foarte bun.